Kvalitet, holdbarhed og sikkerhed

Tysk udviklede GHOST er et velkendt navn i mountainbike-kredse, hvor kvalitet, holdbarhed og høj sikkerhed betyder alt. GHOST er innovative kvalitetscykler, der ligger helt i front, både på mountainbike-spor og på cykelstier verden over.

Kun det bedste er godt nok

GHOST er kvalitet efter tyske forskrifter og er både velkendt og anerkendt i professionelle mountainbike-kredse. GHOST er udtænkt og udviklet af inkarnerede cykelentusiaster, der ikke kan forliges med det næstbedste. Derfor har de skabt en cykel, der vinder terræn over hele linjen, og som tilmed udmærker sig ved et fuldendt design. GHOST viser vejen på landevejen, og når det gælder om at nå nye højder indenfor mountainbiking er GHOST helt i front.

Skabt til de kræsne

GHOST er kvalitet efter kendte tyske forskrifter. Hver cykel skal leve op til de høje sikkerhedsstandarder, der efterspørges, og cyklerne er anerkendte i professionelle mountainbike-kredse. GHOST ligger i frontfeltet, når det gælder udvikling af nye, innovative løsninger og alle modellerne er udstyret med kvalitetskram for kræsne MTB-entusiaster.

Har du fået lyst til at prøve en af markedets fedeste og mest innovative cykler? GHOST er at finde hos forhandlere over hele landet.
Find din lokale forhandler her.

GHOST er kun et ud af flere cykelmærker fra Reinhardt Bikes, som er en del af virksomheden C. Reinhardt, der har 90 års erfaring med tohjulede køretøjer.